Uw eigen 3D tour

Onze 3D scans worden uitgevoerd met de Matterport® PRO2 4K 3D Camera. Dit unieke apparaat stelt ons in staat om uw woning, bedrijfsruimte of project te scannen en een reeks gedetailleerde Hi-Res 360 graden foto’s te maken. Nadat het hele pand is gescand, wordt het hoogtepunt van alle afbeeldingen samengevoegd en geconfigureerd in een geweldige 3D tour waarmee bezoekers kunnen communiceren op elk apparaat, inclusief pc’s, tablets of telefoons.

Innovatief ontwerp
De 3D tour creëren een persoonlijke ervaring. Klanten kunnen de woning, bedrijfsruimte of project vanuit elke hoek bekijken en elk pad bewandelen.

Multi-platform
De 3D Viewer is ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat ze er geweldig uitzien op elk platform of besturingssysteem. Zelfs tablets en mobiele telefoons!

Digitale marketing
De link naar uw scan kan op de MLS worden geplaatst, worden gebruikt in e-mailmarketing, op uw eigen website worden ingesloten en zelfs op sociale media worden geplaatst.

360° buitenopnamen
Naast het interieur van een woning of bedrijfsruimte, kunnen bezoekers ook 360 ° panoramische foto’s van de buitenkant van het huis bekijken, inclusief achter- en voortuinen.

Gepersonaliseerd voor u

Uw branded scanlinks bevatten al uw relevante contactgegevens, zodat kijkers gemakkelijk contact met u kunnen opnemen.

Uitgebreide hosting
Een woning, bedrijfsruimte of project hosten is voor u geduurde de eerste 3 maanden GRATIS. Als u langer gebruik wilt blijven maken bieden we u de mogelijkheid om te verlengen.

Onze tarieven
Kijkt u op de volgende pagina voor een overzicht van de kosten: Tarieven